Cv-granskning

Som medlem i Unionen får du utan kostnad både ditt CV och personliga brev granskat av våra proffs inom fem arbetsdagar. Skicka oss dina ansökningshandlingar.

Skicka in ditt CV och personliga brev

Du får utan kostnad professionell hjälp att vässa CV och personligt brev för att matcha de jobb du drömmer om. Att få ned alla erfarenheter och meriter på rätt sätt är inte det lättaste. Därför hjälper vi dig med granskning så att du får ett vinnande CV och personligt brev. Tjänsten passar bäst för dig som inte skrivit CV på ett tag eller gör det för första gången.

Du får både ditt CV och personliga brev granskat av våra proffs inom fem arbetsdagar. Viktigt att alla uppgifter finns med i mejlet, som personnummer. 

  1. Lyft fram din kompetens på bästa sätt - vi tittar på strukturen och innehållet.

  2. Bifoga jobbannons - vi tittar på innehållet kopplat till den tjänst du söker.

  3. Det går bra att skicka in ditt cv på engelska också.

  4. Vi korrekturläser inte din text och rättar inte heller stavfel.

  5. Erbjudandet omfattar max en granskning per halvår.

Innan du skickar in ditt CV och personliga brev

  • Använd gärna Unionens mallar för cv och personligt brev eller annan mall som du finner tilltalande.

  • Bifoga annonsen om du söker en specifik tjänst.

  • Ange "CV-granskning" i mejlets ämnesrad när du skickar in dina ansökningshandlingar.

  • CV och ditt personnummer ska finnas med i mejlet.

Var ute i god tid!

Om dina handlingar avser en specifik tjänst - skicka dem till oss med god marginal. Svaret på din granskning kan dröja upp till fem arbetsdagar, och du behöver förmodligen lite marginal för att justera ditt cv och personliga brev innan du skickar in ansökningshandlingarna för den tjänst du söker. 

Mejla dina handlingar

När du kontrollerat att dessa underlag finns med, är du välkommen att mejla dina handlingar. Ange "CV-granskning" i mejlets ämnesrad.

Logga in för att mejla oss dina handlingar

Jobbevakning

Tips! Med Academic Works Jobbevakning kan du bli rekommenderad lediga tjänster baserat på dina personliga önskemål och preferenser. Med en jobbevakning slipper du leta och kan låta jobben komma till dig istället – smart och enkelt!

Academic Work Jobbevakning

CV och personligt brev på några minuter

Som medlem i Unionen får du kostnadsfritt använda den digitala tjänsten Cowrite som hjälper dig att skriva CV och personligt brev riktat precis till den arbetsgivare och den tjänst som du söker

Cv-mallar

Ditt CV behöver innehålla rätt information. Du tjänar på att funderar på vad du vill uppnå med ditt CV innan du väljer format och mall.

Personligt brev - mallar

Det personliga brevet ger dig en utmärkt chans att förtydliga vad du kan erbjuda arbetsgivaren och samtidigt utveckla de viktigaste kompetenserna från ditt CV.

CV på engelska tips och mall

Allt fler behöver en CV på engelska när svenska företag anpassar sig efter globala förhållanden och anammar engelska som koncernspråk.

CV-tips som tar dig till intervjun

Johanna Smith, HR-specialist på Unionen med stor erfarenhet av rekryteringsprocesser ger sina bästa tips för att ditt CV ska hjälpa dig komma till intervju.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg

Minimera