Res och bo

Hotell och resor. Här hittar du som ska ut och resa våra passande medlemsförmåner.

Illustration av semesterförmånerDu tar själv kontakt med respektive företag eller organisation där Unionen har slutit förmånliga avtal för dig som är medlem i Unionen - men har du generella frågor om Unionens erbjudanden och rabatter kontaktar du Unionen.

Rabatt på Elite Hotels

Som medlem i Unionen får du 25% rabatt på Elites Hotels dagspris (det så kallade flexpriset) på helger och lov hela 2019.

Rabatt på fjällboende

Genom ditt medlemskap kan du boka boende och i vissa fall aktiviteter till rabatterat pris på flera olika orter i fjällen. Aktuella erbjudanden hittar du på denna sida.

Rabatt på kryssningar

Varför inte göra en kryssning över till Helsingfors, Tallinn, Mariehamn eller någon annan ort kring Östersjön? Som medlem i Unionen får du rabatter och extraerbjudanden hos Viking Line och Birka Cruises.

Rabatt på Nordic Choice Hotels

Som medlem i Unionen får du alltid 15 % rabatt på alla rum under helger om du anländer fredag, lördag eller söndag.

Rabatt på semesterboende i Italien

Sugen på att resa till Italien? Som medlem i Unionen får du 20% rabatt på lägenheter och 10% på hotell på Riva del Sole Resort & SPA

Rabatt på tågresor

Genom ditt medlemskap kan du boka tågresor med SJ till förmånligt pris. Du reser med 50 procents rabatt på alla dagresor i första klass.

Spa i Värmland

I värmländska Sunne ligger Selma Spa. Det är ett av nordens största spa med ett brett utbud av behandlingar, träningspass och andra aktiviteter som ökar ditt yttre och inre välbefinnande.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?