Rabatt på Nordic Choice Hotels

Som medlem i Unionen får du alltid 15 % rabatt på alla rum under helger om du anländer fredag, lördag eller söndag.

Rabatten gäller även under skollov, som exempelvis sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Under loven erbjuds rabatten under hela lovperioden, det vill säga alla dagar i veckan.

Rabatten gäller på över 160 av Nordic Choice Hotels, Comfort-, Quality-, Quality Resort-, Clarion- och Clarion Collection-hotell i Skandinavien och Baltikum.

Övernattningen måste förhandsbeställas för att medlemsförmånen ska gälla.

För att använda förmånen behöver du vara medlem och logga in.

Nedan kan du läsa mer om de olika hotellen i Nordic Choice Hotels utbud:

Quality Resort

Quality Resort är upplevelsehotell i närheten av attraktiva resmål och attraktioner. Resorten är en del av upplevelsen. På varje hotell finns ett stort utbud av aktiviteter och alla möjligheter att bara koppla av och må bra. Och hotellen erbjuder unika aktiviteter. Klättervägg, spa och naturupplevelser är några av de mest populära. Här finns aktiviteter för både barn och vuxna. Quality Resort är barnens hotell. Att bo på Quality Resorts ska vara en oförglömlig upplevelse, oavsett om man är på semester eller deltar i en konferens.

Quality Hotels

Quality Hotels är stora kurs- och konferensanläggningar med attraktivt läge som är specialiserade på möten. Stora och små, långa och korta,  enkla och exklusiva, traditionella och kreativa. Möten mellan människor, mellan kollegor och mellan våra gäster och våra anställda. Vår hotellpersonal arbetar efter mottot ”It’s taken care of” och gör sitt yttersta för att tillmötesgå våra gästers önskemål.

Comfort-hotellen

Urbant och lättillgängligt. Rockigt och trendigt. Personlig och effektiv service. Det här är lågpriskonceptet som inte gör avkall på annat än priset. Comfort är inte för alla – men för vissa är Comfort allt

Clarion hotels – service with passion

Hotell för både lokala och tillresta gäster. Centralt belägna fullservicehotell för nyfikna som önskar uppleva något mer än bara en hotellvistelse.

Clarion Collection Hotels - Feel at home

Clarion Collection är utvalda hotell för dig som reser mycket och har höga krav på service. Hotellen är centralt belägna och erbjuder personlig service och en unik atmosfär.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg