Bolån och banktjänster

Som medlem kan du få förmånliga villkor för bolån och andra banktjänster. Utnyttja förmånerna här!

Illustration av privatekonomiska tjänsterFör att utnyttja förmånen - ta själv kontakt med det aktuella företaget eller organisationen. Om du har generella frågor om Unionens erbjudanden och rabatter kontaktar du Unionen.

Banktjänster för studenter

Förmåner för dig som är medlem i Unionen Student om du är eller blir ny kund i Danske Bank och för över ditt studiestöd till ditt Danske Bank-konto.

Bolån

Du som är medlem i Unionen kan ansöka om förmånligt bolån hos Danske bank eller SEB. Använd gärna räntekartan när du väljer bank.

Bouppteckning

Som medlem i Unionen kan du enkelt och till en fast kostnad få hjälp med att upprätta en bouppteckning hos avtal24

Familjejuridisk rådgivning och avtal

Behöver du ett äktenskapsförord, testamente, samboavtal, hyresavtal, skuldbrev eller annat privatjuridiskt avtal? Som medlem i Unionen har du tillgång till juristbyrån Avtal24:s webbverktyg samt deras erfarna jurister.

Låneskydd

Trygghet för dig med bolån i Danske Bank eller bolån eller medlemslån hos SEB. Få låneskydd 3 månader gratis.

Medlemsbillån

Som medlem i Unionen kan du ansöka om medlemsbillån hos Danske Bank som omfattar ny finansiering av såväl personbil, MC, husvagn/husbil som båt inköpt via återförsäljare.

Medlemslån

Du som är medlem i Unionen kan ansöka om medlemslån (lån utan säkerhet) hos Danske Bank eller SEB

Stödlån - vid konkurs och försenad lönegaranti

Unionen erbjuder dig som medlem möjlighet att få ett stödlån i det fall din arbetsgivare går i konkurs eller beviljas företagsrekonstruktion och den statliga lönegarantin försenas.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?