L!ke a Boss – Sveriges största chefsnätverk

Som chefsmedlem i Unionen tillhör du Sveriges största chefsnätverk. Vi anordnar ledarskapsutbildningar och nätverksträffar där du ges möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk med andra chefer.

Like a Boss

Bakom nätverket står Unionen, Fackförbundet ST, Vision och Finansförbundet som tillsammans har över 120 000 chefsmedlemmar. Vi vet att chefer oftare än vanliga anställda känner sig ensamma i sin roll och har ett större behov av yrkesnätverk och alltid ett intresse av ledarskapsutveckling. Därför behövs den här sortens nätverk.

På L!ke a Boss kan du alltid förvänta dig insiktsfulla och lärorika föreläsningar, mingel med kvällens föreläsare och möjlighet att bygga ut ditt eget nätverk tillsammans med andra chefer.

Premiär på Berns den 21 mars

På premiärkvällen den 21:a mars kommer Elaine Eksvärd ge dig nycklarna till framgångsrik kommunikation och kommer prata om konflikthantering och feedback, och så här säger hon om sitt snack:

Kommunikation är en muskel och få föds med sexpack. Varje ledare behöver helt enkelt träna olika kommunikationsmuskler. Under kvällen får ni de verktyg ni behöver för att bli vältränade i feedback och konflikthantering. Men också strategier för att skapa en sund feedbackkultur på jobbet!

Agenda:
15.45-17.00: Konflikthantering & Feedback med Elaine
17.00-19.00: Mingel och nätverkande 
Vi bjuder på lättare tilltugg i form av en mingeltallrik/bowl och alkoholfri dryck.
Baren är öppen för annan dryck som man då köper själv. 

Visst låter det intressant och kul?! Och spännande! 

 

Ny som chef

Inom nätverket erbjuder vi också en 2-dagars kurs för dig som är ny som chef. 


​​​​​​​E-kurs: Ny som chef

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg