Nätverksträff för ungdomsombud

18 juni — 19 juni, Stockholm

För vem Ungdomsombud
Aktivitetstyp Nätverk
Omfattning Lunch till lunch
Datum och plats 18 juni — 19 juni Stockholm
Sista anmälningsdag 16 maj
Ingen avgift

Välkommen att träffa ungdomsombud från andra regionstyrelser. Vi ses från lunch till lunch på Unionens förbundskontor i Stockholm.

Ur innehållet

Du får möjlighet att skaffa nya kunskaper och bygga nätverk med andra som har samma uppdrag som du. Vi blandar föreläsningar med diskussioner och har särskilt fokus på fackliga frågor utifrån dina perspektiv som ungdomsombud. 

Vid träffen deltar även förbundsordförande Peter Hellberg och förbundssekreterare Anders Åhlin som berättar om pågående och framtida arbeten inom Unionen.

För vem?

För dig som är ungdomsombud i regionstyrelsen.

Unionen står för logi och i programmet ingår gemensam middag på kvällen den 18 juni. Vi bokar logi i samband med att du anmäler dig. Om du har behov av specialkost anger du det i anmälan.

Du bokar din resa enligt Unionens reseriktlinjer och genom vår resebyrå. Mer information om det kommer i bekräftelsemejlet.

Unionen står för förlorad arbetsförtjänst.

Bra att veta

När du anmäler dig så bokar vi logi för dig och vi har en gemensam middag tillsammans under kvällen den 18 juni som ingår i programmet. Om du har behov av specialkost så anger du det när du anmäler dig.

Du bokar din resa enligt Unionens reseriktlinjer och genom vår resebyrå. Mer information om det kommer i bekräftelsemejlet.

Unionen står för förlorad arbetsförtjänst.

Tid och plats

  • 18 juni, 12.00 — 19.00
  • 19 juni, 9.00 — 12.30
Adress till träff på plats: Unionen Förbundskontoret, Olof Palmes gata 17, Stockholm

Anmäl dig här

För dig som är medlem i Unionen, logga in för att fortsätta

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg