Introduktion för förtroendevalda i klubbstyrelse

Online

För vem Arbetsplatsombud med förhandlingsmandat, Förtroendevald
Aktivitetstyp E-kurs när du vill
Omfattning Cirka 30 minuter
Datum och plats När du vill Online
Ingen avgift
F-märkt Kursen är F-märkt, vilket innebär att du, som förtroendevald, får gå kursen med bibehållen lön. Tänk på att ha en dialog med din arbetsgivare i god tid i förväg.

I den här e-kursen får du en kort introduktion till uppdraget som förtroendevald i en klubb. Du får veta hur arbetet i klubben kan gå till, vilka roller som ingår i styrelsen, och hur samarbetet med arbetsgivaren kan bli så framgångsrikt som möjligt.  

Erfarna förtroendevalda ger dig tips om hur du lyckas med ditt uppdrag och vart du kan vända dig om du har frågor eller behöver stöd i din roll. Du får också ta del av vad andra förtroendevalda har för drivkrafter och själv fundera över dina drivkrafter och vad du vill åstadkomma i din roll.  

Bra att veta

E-kursen är digital och därmed kan du ta del av den när du vill. Du har fri tillgång under obegränsad tid och kan gå tillbaka när du har behov att lära mer eller repetera.

Du behöver alltid anmäla dig första gången du vill ta del av en E-kurs när du vill.

Efter anmälan hittar du kursen på Mina kurser och aktiviteter och kan starta direkt (ibland dröjer det en stund innan kursen dyker upp).

När du har avslutat e-kursen kommer den att finnas tillgänglig under fliken ”Tidigare”.

Anmäl dig här

För dig som är medlem i Unionen, logga in för att fortsätta

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg