Unionen rekryterar ny stjärna till pressavdelningen

Unionen rekryterar författaren och skribenten Kawa Zolfagary till tjänsten som pressekreterare. Kawa kommer närmast från Prime PR och har en bakgrund från fackförbundet Kommunal. Han har utsetts till en av framtidens mäktigaste opinionsbildare av TCO .

2020-06-24

– Unionen finns i nästan alla branscher på svensk arbetsmarknad, det sätter särskilda krav på kommunikationen och det är oerhört lockande för mig. Jag vill bidra till att stärka medlemmarnas röst i opinionen, säger Kawa Zolfagary.

Kawa Zolfagary har en bakgrund som kommunikatör samt skribent och författare. Han kommer senast från Prime PR där han arbetat med Public Affairs. Han har även jobbat som projektledare för medlemskommunikation på fackföreningen Kommunal.

Kawa är författare till boken ”Vita kränkta män”, har vunnit Rättviseförmedlingens Rättvisepris och utsetts till Framtidens 99 mäktigaste opinionsbildare av TCO.

– Det är ett högt betyg till Unionen att en så välrenommerad person som Kawa väljer att komma till oss. Kawas kreativa driv kommer att stärka Unionens pressarbete. Jag är oerhört nöjd med rekryteringen och längtar redan till augusti, säger Tora Heckscher, press- och opinionschef på Unionen.

Kawa Zolfagary börjar sin tjänst som pressekreterare på Unionen den 5 augusti.