Tipsa om en studiekamrat så bjuder vi dig på fika!

Lämna namn och nummer till en studiekamrat som inte är medlem än så hör vi av oss och berättar mer om Unionen Student och alla tjänster och förmåner under studierna och inför arbetslivet.

unionen_edm_1120x1500_fika.jpg

Till exempel har du ju som studentmedlem tillgång till 3 250 kronor i ersättning för kursböcker och kåravgifter, Linkedingranskning, CV-granskning, intervjuträning och en första-jobbet-rabatt i Unionen på hela 2 600 kronor. Visst förtjänar dina studiekamrater samma goda uppbackning som du?

Fyll i ditt eget namn också, så att vi kan berätta för studiekamraten att det är du som har tipsat oss.

Som tack för hjälpen skickar vi dig en fikakupong via sms till mobilen som du kan lösa in på Pressbyrån och 7-Eleven. Fikakupongen kan användas för köp av liten svart kaffe, te eller choklad samt valfritt fikabröd alternativt en glass. Värde upp till 30 kr. Kupongen skickas inom några dagar.

När du tipsar och får en fika räknas det som inkomst av tjänst. Vi håller koll på beloppet och skickar kontrolluppgift om det skulle behövas.

 

Studenttips

Unionen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För mer information, gå in på www.unionen.se/personuppgifter.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?