Unionen - Årets employer branding-företag

Unionen är 2019 års employer branding-företag i Universum Awards. Unionen prisas för att ha lyckats med att förena Unionens interna kultur med extern kommunikation. – Utmärkelsen är ett resultat av vårt långsiktiga arbete för att vara attraktiv arbetsgivare, säger Anna Bergqvist, HR-chef på Unionen.  

2019-03-21

Priset Årets employer branding-företag delades ut på onsdagskvällen på Universum Awards. Unionen får priset för att lyckats med att kombinera Unionens externa kommunikation med den interna kulturen.

– Vilka vi är som arbetsgivare hänger ihop med vad vi står för externt till våra medlemmar, jag är otroligt stolt för priset, säger Anna Bergqvist, HR-chef på Unionen. Unionen har länge arbetat med att positionera sig som en attraktiv arbetsgivare, utmärkelsen är ett kvitto på att arbetet fungerar.

– Jag är extra glad för att vi har fått uppmärksamhet för att vi har definierat vår interna kultur. För att komma hit har vi arbetat strategiskt och i nära samarbete med vår kommunikationsavdelning, säger Anna Bergqvist.

Unionen Årets Employer branding-företag 2019
Anna Bergqvist, HR-chef, Anna Kritz, HR-specialist och Johanna Smith, HR-specialist.
Foto: Pax Engström

Universums motivering

”Unionen har under många års tid arbetat aktivt med attraktionsfrågan. Man har kombinerat detta med perspektivet att finna nya medlemmar vilket gör arbetet extra spännande och nytänkande. Frågorna är väl förankrade i ledningen och i marknadsföringen visas en bred bild av det djup av möjligheter som finns hos denna arbetsgivare. Vi tror därför att denna organisation kan inspirera många andra genom sitt långsiktiga och dynamiska arbete med frågorna.”

Jobba på Unionen

Undrar du hur det är att jobba på Unionen? Kolla in den här filmen.

Lediga jobb på Unionen