Rabatt på semesterboende i Italien

Sugen på att resa till Italien? Som medlem i Unionen får du 20% rabatt på lägenheter och 10% på hotell på Riva del Sole Resort & SPA

Panoramabild över semesterorten Riva del Sole

Riva del Sole ligger i det frodiga och böljande landskapet Toscana, i en vacker grönskande pinjeskog och nära havet. Res på utflykt till kulturella städer och sevärdheter i centrala Italien (Florens, Pisa, Rom) eller njut av vinprovningar på någon av de närliggande vingårdarna.

Ta chansen att vila upp dig i SPA-anläggningen – med Jacuzzi, bastu, Beauty Center – eller håll dig i form i det välutrustade gymmet. Riva del Sole erbjuder också pooler, barer, restaurang, underhållning, idrottsaktiviteter och barnklubb.

Bokning och information

 

Rabatt på kryssningar

Rabatt på kryssningar

Varför inte göra en kryssning över till Helsingfors, Tallinn, Mariehamn eller någon annan ort kring Östersjön? Som medlem i Unionen får du rabatter och extraerbjudanden hos Viking Line.

Rabatt på SJ

Rabatt på SJ

Genom ditt medlemskap kan du boka tågresor med SJ till förmånligt pris. Under 2021 får du 10% rabatt på tågresor med SJ.

Selma Spa i Värmland
15 % rabatt

Selma Spa i Värmland

I värmländska Sunne ligger Selma Spa. Det är ett av nordens största spa med ett brett utbud av behandlingar, träningspass och andra aktiviteter som ökar ditt yttre och inre välbefinnande.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg