Prius Health - ett digitalt hälsoverktyg

Hälsa på lång sikt handlar om små steg som du kan hålla fast vid, inte om radikala ändringar i några veckor. Som medlem får du hälsoverktyget utan kostnad.

Ny förmån

Varför är det så svårt att prioritera hälsan fastän vi värdesätter den så högt?

Prius Health är världens första forskningsbaserade hälso- och livsstilsverktyg med WHO:s alla hälsoaspekter. Verktyget har utvecklats efter flera års forskning vid Göteborgs och Lunds universitet.

Det utgår från att bättre hälsa på lång sikt handlar om små steg som du kan hålla fast vid, inte om radikala ändringar i några veckor. Det utgår även från att hälsa ska vara något roligt, och att du är den som bäst vet vilka lösningar som skulle kunna passa dig.

Verktyget innehåller informativa texter och inspirerande aktiviteter för att hjälpa dig att:

  • Förebygga eller hantera livsstilssjukdomar
  • Hantera vardagens utmaningar och stress
  • Få mer hälsosamma vanor
  • Må bättre

Som medlem i Unionen erbjuds du att använda Prius Health utan kostnad.

För att ta del av erbjudandet behöver du din rabattkod

En introduktion till Prius Health

Vad innebär det egentligen att ha balans  – och hur kan du uppnå ett optimalt läge?

Det pratas ofta om vikten av balans. Mellan jobb och fritid. Mellan familj och egentid. Mellan nyttighet och njutning. Men vad innebär det att ha balans? Är det ens möjligt att hitta den? Läs om det i vår intervju med Anders Rosengren, läkare och en av forskarna bakom verktyget Prius Health.

Fler medlemsförmåner om hälsa

Coach M Online

Coach M Online

Du som är medlem i Unionen kan i 30 dagar kostnadsfritt prova Coach M Online – Nordens mest kompletta tjänst för hälsa och träning på nätet. Efter prova-på tiden har du dessutom 20 % rabatt på tjänsten.

Selma Spa i Värmland
15 % rabatt

Selma Spa i Värmland

I värmländska Sunne ligger Selma Spa. Det är ett av nordens största spa med ett brett utbud av behandlingar, träningspass och andra aktiviteter som ökar ditt yttre och inre välbefinnande.

Träna på Actic

Träna på Actic

Att träna och förbättra sin fysiska hälsa är ett bra sätt att må bra och orka både på och utanför jobbet. Som medlem i Unionen får du 20% rabatt på ordinarie årskortspris samt 50% rabatt på medlemsavgiften när du tecknar nytt medlemskap hos Actic.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg