Påhlmans Handelsinstitut

Du som är medlem i Unionen får 17% rabatt på kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR hos Påhlmans Handelsinstitut.

Bild som illustrerar medlemsförmånen utbildning via Pålmans handelsinstiitut

Påhlmans som grundades 1881 är ett av Sveriges mest välrenommerade och populära utbildningsinstitut som sedan starten har hjälpt mer än 300.000 personer att bli anställningsbara, byta yrke och komma vidare i sina karriärer.

Du kan studera yrkesinriktade kurser och utbildningar online – du väljer startdatum samt har friheten att studera när och var du vill. 

Påhlmans erbjuder även studier i klassrum på Hagagatan 23 A nära Odenplan i Stockholm.

Samtliga lärare är yrkesverksamma inom de ämnen som de undervisar i. Det som lärs ut efterfrågas av näringslivet då Påhlmans för en ständig dialog med aktiva företag i branschen och är noga med rekryteringen av lärare.

Påhlmans Handelsinstitut anordnar också studiemedelsberättigade Yh-utbildningar inom ekonomi och juridik, framtagna i samarbete med företrädare för respektive bransch.

Läs mer och boka på Påhlmans Handelsinstituts webbplats  

För att få medlemsrabatten behöver du din rabattkod

Vill du veta mer?

Du är välkommen på informationsmöten i Stockholm och även personlig rådgivning, både via telefon samt på plats. Varmt välkommen att kontakta Påhlmans Handelsinstitut på info@phi.se och 010-157 64 34.

 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?