Mentor för din karriär eller ditt entreprenörskap

Vill du ha hjälp att karriärplanera eller utveckla ditt företag? Mentorerna.se är en personlig tränare för din karriär eller entreprenörskap

Bild på möte mellan två personer

Mentorerna.se

Välj en mentor och få det första mentormötet gratis som medlem i Unionen! Du hittar över 100 mentorer med en spännande mix av erfarenheter och som gärna vill bli ditt bollplank i det utmaningar som du har i ditt yrkesliv eller för att ta din karriär till nästa nivå.

Om du är en entreprenör vill du kanske utveckla ditt företag genom att öka företagets försäljning eller få hjälp att utveckla en ny affärsidé!

Som student kan du få guidning på din väg mot yrkeslivet och chans att tala med någon som har mångårig erfarenhet av att navigera på arbetsmarknaden.

Mentorerna.se:s mentorer har både kunskaper och lång erfarenhet inom till exempel ledarskap, entreprenörskap, försäljning, HR-frågor, marknadsföring, stresshantering och personlig utveckling för att nå dina mål.

Läs mer och boka ditt första möte gratis. Du får sedan 30% rabatt på varje mentormöte om du väljer att fortsätta ditt mentorskap.

Logga in för att boka ditt första möte gratis

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg