Medlemsförmåner för studenter

Unionens medlemsförmåner speciellt framtagna för dig som är student. Med några undantag* kan du även nyttja Unionens övriga medlemsförmåner.

Med några undantag* kan du även nyttja Unionens övriga medlemsförmåner.

Du tar själv kontakt med respektive företag eller organisation där Unionen har slutit förmånliga avtal för dig som är medlem i Unionen - men har du generella frågor om Unionens erbjudanden och rabatter kontaktar du Unionen.

* Livförsäkringen för arbetslösa omfattar inte studentmedlemmar.
Studentmedlemmar har endast premiefria inträdesperioder vid tecknandet av försäkringen för studenter.

Banktjänster för studenter

Förmåner för dig som är medlem i Unionen Student om du är eller blir ny kund i Danske Bank och för över ditt studiestöd till ditt Danske Bank-konto.

Försäkringar för studenter

Som medlem i Unionen Student kan du teckna hemförsäkring hos If och olycksfallsförsäkring hos Bliwa. Försäkringarna är speciellt framtagna för att ge dig som studentmedlem ett omfattande försäkringsskydd under studietiden till en låg kostnad.

Intervjuträning för studenter

Genom att boka tid för simulerad anställningsintervju med en av Unionens studerandeombudsmän ökar du dina chanser att lyckas med anställningsintervjun.

Stipendier för studenter

Som studentmedlem i Unionen kan du söka Unionens Uppsatsstipendium och Litteraturstipendium. Uppsatsstipendiet kan du söka under studietiden. Litteraturstipendiet kan du söka i slutet av studierna i samband med att du uppdaterar ditt studentmedlemskap till yrkesverksamt.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?