Träna på Actic

Att träna och förbättra sin fysiska hälsa är ett bra sätt att må bra och orka både på och utanför jobbet. Som medlem i Unionen får du 20% rabatt på ordinarie årskortspris samt 50% rabatt på medlemsavgiften när du tecknar nytt medlemskap hos Actic.

Tränar med rep på Actic gym

Actic har något som passar alla – oavsett om du föredrar att simma några längder i poolen, träna styrketräning i gymmet eller köra ett gruppträningspass tillsammans med utbildade instruktörer.

Gymmen är utrustade med konditionsmaskiner, fria vikter och träningsmaskiner för att du ska få ett så bra träningspass som möjligt. 

Behöver du träningspepp, ett skräddarsytt träningsschema eller hjälp med tekniken så erbjuder Actic personlig tränare på plats som kan hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå. 

20 % rabatt på årskort

Som medlem i Unionen kan du lösa medlemskap på en eller flera av ACTICs anläggningar* med 20% rabatt på ordinarie årskortspris samt 50 % rabatt på medlemsavgiften. Rabatten gäller endast när du tecknar ett nytt medlemskap hos ACTIC.

I medlemskapet ingår all träning, utom personlig träning: Styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics, mm, samt bad & motionssimning Utbudet kan variera mellan anläggningarna.

  • 20 % rabatt på årskort, vid nyteckning
  • 50 % rabatt på medlemsavgiften, vid nyteckning.
  • 2 timmar med en personlig tränare när du tecknar ett nytt medlemskap
  • 10 dagars provperiod för den som vill prova på
  • Koden fungerar endast när du köper kortet på plats - inte på Actics webbplats.

För att få koden behöver du logga in.

Obs! Koden fungerar endast när du köper kortet på plats - inte på Actics webbplats.

*gäller ej Täby och Landskrona 

Logga in för att få koden