Hur kan vi göra ditt arbetsliv bättre?

Arbetslivet är långt. Därför är det viktigt att du har ett jobb som du trivs med, att du har schysta villkor och möjlighet att utvecklas. Nu vill vi i regionstyrelserna veta hur ditt arbetsliv ser ut och hur det kan bli ännu bättre.

Att du delar med dig av hur ditt jobb eller förtroendeuppdrag fungerar betyder mycket för oss! Det är när olika medlemmars röster får höras som Unionen kan fortsätta förbättra arbetslivet utifrån hur din vardag ser ut.

På så sätt stärker vi också vår demokrati. För Unionen är ju en medlemsstyrd organisation. Det innebär att det som Unionen tycker, tänker och åstadkommer är ett uttryck för vad du och alla andra medlemmar har beslutat att förbundet ska tycka, tänka och åstadkomma. Varje medlem ska kunna påverka förbundets nutid och framtid.

Nu testar vi nya arbetssätt för att du som medlem enkelt ska kunna göra det. Läs mer om dem nedan: 

Ditt arbetsliv

Berätta hur din arbetsvardag ser ut. Vi som har tagit på oss ett extra ansvar för att driva fackliga frågor ute i landet står redo att lyssna och lära av dig.

Demokratiträff

Här kan du som ny förtroendevald i Unionen träffa andra förtroendevalda med lång erfarenhet. Ni kommer prata om hur du kan påverka Unionen utifrån dina och dina kollegors intressen och behov.

Engagemangs- verkstad

Nätverka och skapa nya meningsfulla kontakter med Unionen som arena.

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg