Unionen på Oscars – Daniel Hallberg & Claudia Galli Concha

Målgrupp Medlem
Datum och ort 24 september 2019 1 timme 30 min Stockholm
Sista anmälningsdag 17 september 2019

Välkommen till en medlemskväll på Oscarsteatern med gäster, soffprat och föreläsning.

I soffan på Oscars – Daniel Hallberg & Claudia Galli Concha

Vi inleder kvällen tillsammans med Daniel Hallberg som blev känd genom sina sketcher på Instagram. Tidigare i år klev han in på allvar i tv-rutan som programledare för Grammisgalan och i höst är det premiär för hans och Kristian Luuks talkshow i SVT, där de bland annat intervjuar svenska och internationella stjärnor.

I soffan får vi också träffa Claudia Galli Concha, skådespelaren som varit med i flera av Sveriges mest kända tv-serier och som dessutom tävlat i Let's Dance. Hon är även influencer, filmproducent och driver ett eget klädmärke.

Föreläsning med Daniel Hallberg

Efter samtalen i soffan bjuder Daniel Hallberg på en inspirerande föreläsning om att du kan mer än du tror. "Gör det du inte kan", som Daniel säger. Under föreläsningen blandas resonemang kring psykologi och mind set med personliga erfarenheter och komiska anekdoter. Med konkreta och kreativa verktyg blir du inspirerad att våga ta ett, eller kanske tre, steg utanför din comfort zone. Faktiskt.

Praktisk information

Datum: Tisdag den 24 september.
Tid: Klockan 18.00 - ca 19.30. Insläpp från klockan 17.30.
Plats: Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm, t-bana T-Centralen.

Fika finns till försäljning.

Aktiviteten är kostnadsfri. Sista anmälningsdagen är den 17 september.

Unionen på Oscars är en medlemsförmån som gäller dig som medlem. Om det blir platser över skickar vi en e-post till dig med ett erbjudande om möjligheten att ta med en vän som inte är medlem i Unionen.

Har du frågor skicka mail till kursadmin.stockholm@unionen.se

Välkommen!

Grundläggande uppgifter

Personnummerformat: ååååmmddxxxx.

Adressuppgifter

Ej obligatorisk uppgift
Ej obligatorisk uppgift
Max 512 tecken

Vi skickar ett mejl till dig som kvitto på att vi tagit emot din anmälan.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?