Regionråd (årsmöte)

Målgrupp Regionrådsombud
Datum och ort 22 april 2020 1 dag Malmö
Sista anmälningsdag 12 april 2020

Regionrådet är regionens högsta beslutande organ, ett slags regional kongress.

För vem?

För ombud som utses av Unionens medlemmar i regionen. Om du arbetar på en arbetsplats där det finns Unionenklubb utser ni ombud på klubbens årsmöte. Saknar din arbetsplats klubb eller om du är arbetssökande, studerande eller egenföretagare kallas du till medlemsmöte på regionkontoret och har där möjlighet att utse ditt ombud.

Årsmöte

Årsmötet vänder sig till alla yrkesverksamma medlemmar i Unionens region Sydväst. Endast valda/inrapporterade regionrådsombud kan erhålla förlorad arbetsförtjänst och reseersättning för årsmötet från Unionen. Regionrådsombud har rösträtt på mötet.
På regionrådet väljs Unionen Sydvästs nya regionstyrelse vars uppdrag är att leda Unionen Sydvästs verksamhet och är regionens högsta beslutande organ. På regionrådet träffas ombuden och diskuterar aktuella och viktiga frågor, behandlar motioner och får en chans att träffas och utbyta erfarenheter.

Praktisk information

Datum: 22 april
Tid: 9.00-16.00
Plats: Best Western Malmö Arena Hotell

Mer information kommer senare

Sista anmälningsdag 12 april
Vid frågor kontakta kursadministration.sydvast@unionen.se

Meddela på anmälan om du har någon allergi.

Välkommen
Unionen Sydväst

Grundläggande uppgifter

Personnummerformat: ååååmmddxxxx.

Adressuppgifter

Ej obligatorisk uppgift
Ej obligatorisk uppgift
Max 512 tecken

Vi skickar ett mejl till dig som kvitto på att vi tagit emot din anmälan.

Kurstillfällen

  • Datum
  • Längd
  • Plats
  • Kommentar
  • Anmälan

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?