Navigera med livshjulet i fokus

Målgrupp Medlem
Datum och ort 22 oktober 2019 1 timme 30 min Karlstad
Sista anmälningsdag 8 oktober 2019

Välkommen på ett inspirationsseminarium med Tina Thörner – en av världens främsta kartläsare. Hon delar med sig om hur hon skapat livskvalité under alla måsten, press, stress och förväntningar som kom med beslutet att bli en av de bästa i världen.

Vikten av att reflektera, förädla, förändra och att alltid välja en ”växande” kommunikation med sig själv och alla runt omkring, har alltid varit A och O för Tina. Det bidrar också till att hon boostar utvecklingen av inspirerande arbetsmiljöer.

Hon är ett energiknippe som sprider vibbarna till sina åhörare.

Tinas fokus – varje dag

– Jag startar varje morgon med ett fokuserat mindset att "skina som sola i Karlstad" och ha en nyfikenhet inför dagens alla händelser. När jag sedan går till sängs har jag en tacksamhet för allt jag har fått uppleva, bra som mindre bra. Somnar alltid med att tänka på det som berikat mig, inte orosmolnen för framtiden. Natten ska vara till för kroppen att få vila upp sig och skapa nya krafter för en ny dag.

Praktisk information

Datum: 22 oktober 2019
Tid: 18.00-19.30
Plats: Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8 A i Karlstad

Anmäl dig senast 8 oktober.
Platserna är onumrerade.

Föreläsningen är kostnadsfri för dig som är medlem i Unionen. Inte medlem ännu? Klicka på länken nedan och bli medlem idag.

Är du medlem i annat TCO-förbund kan du kolla med ditt fackförbund om de tillhanda håller biljetter. Annars går det att kontakta Sensus för köp av biljett 054-13 71 04, á 200 kr/st.

Om du har frågor kontakta oss gärna med ett mejl till kurser.varmland@unionen.se

Grundläggande uppgifter

Personnummerformat: ååååmmddxxxx.

Adressuppgifter

Ej obligatorisk uppgift
Ej obligatorisk uppgift
Max 512 tecken

Vi skickar ett mejl till dig som kvitto på att vi tagit emot din anmälan.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?