Medvetet ledarskap – för dig som chef

Målgrupp Chef
Datum och ort 3 april 2019 1 dag Uppsala
Sista anmälningsdag har passerat Om det finns fler tillfällen hittar du dem längre ner.

Hur är du som chef? Genom ökad självkännedom om dina ledaregenskaper får du bättre förutsättningar i din chefsroll. Ny eller erfaren chef har ingen betydelse. Det viktiga är att du vill utveckla din förmåga att leda andra genom att först leda dig själv.

Kursen ger dig verktyg och kunskap som ökar din självinsikt och skapar förutsättningar för att du ska känna dig trygg som individ och som chef. Du får möjlighet till självreflektion via teori och praktiska övningar. Du kan också dela erfarenheter med andra chefer. Vårt mål är att öka din medvetenhet om dig själv i ditt ledarskap. När kursen är slut har du påbörjat en handlingsplan för hur du vill fortsätta utvecklas i ditt ledarskap.

Praktisk information

Datum: 3 april 2019
Plats: Scandic Hotel Uplandia, Dragarbrunnsgatan 32, Uppsala
Anmälan: Senast 5 mars, meddela eventuella matallergier vid anmälan

Kursen är kostnadsfri.

Frågor: uppland@unionen.se

Shape Created with Sketch.
Sista anmälningsdag har passerat.

Kurstillfällen

  • Datum
  • Längd
  • Plats
  • Kommentar
  • Anmälan
  • Datum 09 maj 2019
    • Längd 1 dag
    • Plats Malmö

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?