Lyckan – att våga vara sig själv

Målgrupp Medlem
Datum och ort 16 september 2019 1 timme 30 min Varberg
Sista anmälningsdag 1 september 2019

”Cut the crap” - du har alla förutsättningar för att bli vem du vill bli och leva som du vill leva. Välkommen på en föreläsning om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv. Att förstå och acceptera sig själv är den svåraste resan i livet.

Tony Irving, är kanske mest känd som den karismatiske juryordföranden i TV-programmet Let’s Dance. Med sin brittiska accent och sin färgstarka stil har Tony blivit en folkkär profil med många järn i elden. Dansen är och har varit en stor del av Tonys liv i rollen som tävlingsdansare, domare och kommentator.

Tonys resa har gått från att ha varit en homofobisk, ung kyrkgosse som gifte sig med en kvinna och hatade sig själv och gömde sig i alkohol, festande och droger, till att vara öppet homosexuell, gift med en man och drog- och alkoholfri person som hittat lyckan i de dagliga sakerna.

Praktisk information

Föreläsningen är kostnadsfri och vänder sig till dig som är medlem i Unionen SjuHall.

Datum: 16 september 2019.
Tid: Klockan 17.30-cirka 19.00. Insläpp från klockan 17.00.
Plats: Arena Varberg, Kattegattsvägen 26, Varberg.

Anmälan senast 1 september 2019, uppge om du har någon matallergi.

Frågor: sara.coyne@unionen.se

Välkommen!

Grundläggande uppgifter

Personnummerformat: ååååmmddxxxx.

Adressuppgifter

Ej obligatorisk uppgift
Ej obligatorisk uppgift
Max 512 tecken

Vi skickar ett mejl till dig som kvitto på att vi tagit emot din anmälan.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?