Det är inte tanken som räknas

Målgrupp Medlem
Datum och ort 16 mars 2020 2 tim Borås
Sista anmälningsdag 1 mars 2020

Varför är det så spännande, men samtidigt läskigt, med förändring? Hur hittar du mening och hur blir vi starka tillsammans genom medveten kommunikation, välvilja och hjälpsamhet? Beteendevetaren och föreläsaren Ami Hemviken svarar på dessa frågor och inspirerar dig att hitta nycklar för att finna såväl glädje som uthållighet i arbetet. Det handlar om beteenden som vi alla kan anamma för att få engagemang på jobbet.

Ami Hemviken föreläser och coachar inom ämnena arbetsglädje, kommunikation och ledarskap. Hon möter publiken med humor och glimten i ögat och hennes budskap är alltid förankrade i forskning. År 2017 vann hon det prestigefyllda priset Årets talare och år 2019 var hon Sveriges mest anlitade föreläsare. Hon är just nu aktuell med sin första bok om engagemang på jobbet: ”Le - det är inte tanken som räknas” och Ami syns återkommande i TV som expert inom arbetslivsfrågor.

Praktisk information

Datum: 16 mars 2020.
Tid: Klockan 16.30-19.00. Vi bjuder på lättare förtäring innan vi startar från scenen klockan 17.30
Plats: Borås Kongress, Akademiplatsen 2, Borås.

Föreläsningen är kostnadsfri och vänder sig till yrkesverksamma medlemmar i Unionen SjuHall.

Anmälan senast 1 mars 2020, uppge om du har någon matallergi.

Frågor: sara.coyne@unionen.se

Välkommen med anmälan!

Grundläggande uppgifter

Personnummerformat: ååååmmddxxxx.

Adressuppgifter

Ej obligatorisk uppgift
Ej obligatorisk uppgift
Max 512 tecken

Vi skickar ett mejl till dig som kvitto på att vi tagit emot din anmälan.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?