Vill du veta mer om Unionen?

Fyll i dina uppgifter så svarar vi på alla dina frågor om Unionens medlemskap.

Superhjältar i grupp med splash som säger att Unionen bjuder på 3 månader

Fyll i dina uppgifter så svarar vi på alla dina frågor om medlemskapet.

 

Som medlem får du till exempel vår inkomstförsäkring, som tillsammans med a-kassan ger dig upp till 80% av din tidigare inkomst. (Att bara vara med i a-kassan ger max 910 kr/dag vilket blir ca 14 500 kr/månad efter skatt).

Du får också tillgång till Unionens juridisk rådgivning. Vi kan dina rättigheter och är proffs på paragrafer och kan ge dig snabba och kompetenta svar på dina vardagliga frågor och hjälp att förhandla om det uppstår en tvist på jobbet.

Som medlem kan du också få upp till 3 325 kr per termin och 13 300 kr totalt för avgifter och böcker om du kompetensutvecklar dig med en kurs eller utbildning. En unik förmån för dig som vill hänga med i arbetslivet.  

Om du fyller i dina uppgifter kan vi berätta mer. Läs mer om hur vi sparar dina uppgifter på www.unionen.se/personuppgifter

Kontakta mig

Unionen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För mer information, gå in på www.unionen.se/personuppgifter.

Några av förmånerna som ingår i medlemskapet i Unionen

Inkomstförsäkring

Viktigt komplement till a-kassan som gör att du kan få upp till 80% av hela lönen mellan jobben i 150 dagar, ca 7 månader. Är du bara med i a-kassan kan du få ca 14 500 kr efter skatt dag 1-100 och ca 12 600 kr från dag 101 som arbetslös.

Juridisk hjälp

Är du medlem i Unionen ingår juridisk rådgivning. Vi kan dina rättigheter och är proffs på paragrafer och kan ge dig snabba och kompetenta svar på dina vardagliga frågor. När en konflikt inte går att lösa genom förhandlingar kan du som medlem få juridisk hjälp att driva ditt ärende i domstol.

13 300 kr till kompetensutveckling

Unionens studiestöd kan betala dina avgifter, böcker och material om du går en kurs eller utbildning. Läs språk, retorik, projektledning, 3D-animering eller något annat som stärker din ställning i arbetslivet.. Du kan få upp till 3 325 kronor per termin och 13 300 kronor totalt.

Allt detta och mycket mer för endast 225 kr/mån (exklusive a-kassa) där vi dessutom bjuder på dina 3 första månader.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?