Tipsa om en nyanställd - vi skickar välkomstbok och ringer upp

Fyll i namn, adress och telefonnummer till nyanställda på er arbetsplats så skickar vi Unionens ny på jobbet-bok "En bra början" och ringer upp och pratar medlemskap.

Får ni nyanställda till er arbetsplats? I så fall har ni ett gyllene tillfälle att värva fler medlemmar, till klubben och Unionen. Hälsa välkommen på arbetsplatsen, berätta om vad ni jobbar med och ställ frågan om medlemskap i Unionen. Här får du tips på hur ni kan värva nyanställda.

Tipsa oss så skickar vi en bok - och ringer upp

Ni i klubben kan också få hjälp att välkomna de nyanställda. Om ni fyller i namn och kontaktuppgifter i formuläret nedan så skickar vi Unionens ny på jobbet-bok "En bra början". Den innehåller både fakta om rättigheter och villkor och smarta checklistor som ger den nyanställde snabb koll på den nya arbetsplatsen.

Vi ringer även upp och pratar medlemskap om det behövs. Fyll i ditt eget eller klubbens namn också så kan vi berätta för den nyanställde vem som har tipsat oss.

Du kan förstås också beställa hem välkomstboken och själv lämna över den och hälsa välkommen. Klicka här för att beställa boken.

Lämna den nyanställdes uppgifter här

Unionen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. För mer information, gå in på www.unionen.se/personuppgifter.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?