Unionen Egenföretagare marknadsför rådgivning som trygghet i firman

Vecka 44-49 kampanjar Unionen Egenföretagare om att du kan minska din oro och öka tryggheten i firman tack vare vår rådgivning om alltifrån affärsjuridik och avtalsskrivande till företagsekonomi. Hos oss är inga frågor fel.

Som egenföretagare är man ibland lite ensam med alla frågor i firman, till exempel när det gäller juridik eller företagsekonomi. Det kan skapa onödig oro. Som fackförbund förknippas Unionen med trygghet men vi behöver berätta att även egenföretagare kan vara medlemmar och att vi kan de frågor du har i firman. 

Därför marknadsför vi under november vår rådgivning kring alltifrån affärsjuridik och avtal till företagsekonomi. I vår egen medlemslinje för egenföretagare på 070-743 743 men också i form av affärsjuridisk rådgivning hos Advokatfirman Fylgia, kostnadsfritt webbverktyg och avtalsrådgivning hos avtal24 samt företagsekonomisk rådgivning och rabatt hos Wrebit. 

​Filmer och radiospotar

I en serie filmer och bilder på sociala medier vecka 44-49 illustreras exempel på frågor som Unionen kan hjälpa till att svara på:

I ljudreklam på Mix Megapol med flera radiokanaler och på Radioplay och A-castpoddar vecka 44-46 söker en kunskapstörstande egenföretagare svar i udda sammanhang och får veta att ”i Unionen Egenföretagare är inga frågor fel”

KampanjsidaKampanjsida för egetkampanj

egetopinionOpinion för egenföretagares trygghet

Tidigare i höst och parallellt med marknadsföringen opinionsbildar Unionen löpande om ökad trygghet och bättre villkor för att fler ska vilja och våga starta och driva eget företag. 

Artiklar samlas på unionenopinion.se ​

​Till exempel: 

https://unionenopinion.se/nyheter/foretagare-fa-trim-pa-din-ekonomiska-trygghet/

 

 

Hjälp oss göra Unionen bättre

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Betyg