Unionen Egenföretagare kampanjar för ökad kännedom

Radiospotar, digital annonsering och inlägg i sociala medier ska få ännu fler att känna till och bli intresserade av det skräddarsydda medlemskapet för egenföretagare.

Unionen Egenföretagare har ökat sin kännedom i målgruppen de senaste åren och under fyra veckor i september-oktober körs en kampanj för att ytterligare öka kunskapen och intresset för det skräddarsydda medlemskapet.

Tidigare radioreklam har haft bra spridning och mottagande och därför sänds nu nya spotar med reklam­karaktären Marcus Skott i olika scener som den ende anställde i sitt företag. Lyssna på radiospotar:

I alla spotar nämns inkomstförsäkring och affärsjuridisk rådgivning som exempel på förmåner, ihop med erbjudandet om 3 månader utan avgift för nya medlemmar. Radiospotarna hörs på bland annat Megapol, NRJ och Radioplay.

Löneförhandlande egenföretagare
I sociala medier sprids samtidigt ”memes”, roliga bilder och texter som ska få egenföretagare att känna igen sig och tycka att Unionen har koll på deras värld. Vilja gilla och dela och på sätt bidra till att öka Unionen Egenföretagares synlighet.

Egenföretagare som blivit månadens medarbetare

Det blir också både vanlig digital annonsering för Unionen Egenföretagare och ett antal redaktionella artiklar om att starta och driva eget som blir inlägg i sociala medier och även samlas på www.unionen.se/epost/driva-eget-foretag  

EgenföretagarartikelExempel på artiklar:

9 smarta verktyg för egenföretagaren
https://www.unionen.se/epost/driva-eget-foretag/9-smarta-verktyg-egenforetagaren

3 tips från en nybliven egenföretagare
https://www.unionen.se/epost/driva-eget-foretag/3-tips-fran-en-nybliven-egenforetagare

Kan egenföretagare få inkomstförsäkring?
https://www.unionen.se/epost/driva-eget-foretag/kan-egenforetagare-fa-inkomstforsakring

IT-chefen som blev egenföretagare
https://www.unionen.se/epost/stories/it-chefen-som-blev-egenforetagare

7 tips för att lyfta försäljningen
https://www.unionen.se/epost/driva-eget-foretag/7-tips-att-lyfta-forsaljningen

 

Nyhetsbrev för egenföretagarePå den samlade artikelsidan finns och i många av artiklarna finns också en möjlighet att prenumerera på ett nyhetsbrev med 3 utskick med mer läsning om att driva eget.

Det finns också en värvande kampanjsida för marknadsföringen digital och i radio:

www.unionen.se/egen
 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?