Unionen Egenföretagare kör affärsidétävling med Mix Megapol

Vecka 42 och 43 har Unionen Egenföretagare en affärsidétävling i samarbete med morgonprogrammet Gry & Anders med vänner på Mix Megapol. Redan nu marknadsförs tävlingen i sociala medier och på www.unionen.se/affarside

unionen_egenforetagare_affarsidetavling.jpg

Unionen Egenföretagares vill uppmuntra människor att starta och driva eget och visa att vi tror på värdet av kreativa affärsidéer och fler och bättre företag. Därför ordnas en affärsidétävling i radiokanalen Mix Megapol vecka 42 och 43 där både nya företagare och befintliga företagare kan delta. Vinnaren får 50 000 kronor i startkapital från Mix Megapol och affärsjuridisk rådgivning från Unionen Egenföretagare. Man kan vara med oavsett om man tänker starta eget eller redan har ett företag som man vill utveckla.  I årets tävling blir det också en omröstning där lyssnarna får utse en vinnare samt att ett 10-tal blir direktkvalificerade att delta i populära Businesspodden.

 

Tävlingen marknadsförs redaktionellt i Mix Megapols "Gry & Anders med vänner" där programledarna pratar affärsidéer och tävlingsbidrag under vecka 42 och 43.

 

[[{"fid":"18579","view_mode":"media_original","attributes":{"height":"2122","width":"2000","style":"width: 298px; height: 314px;","class":"media-element file-media-original"},"fields":{"format":"media_original","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_file_image_desp_text[und][0][value]":"","field_originator[und]":"","field_media_expires[und][0][value][date]":""},"type":"media"}]]

 

Reklamspotar med Josef "Businesspodden" Fallesen

Parallellt med tävlingen sänds reklamspotar på Megapol där Josef "Businesspodden" Fallesen (bilden) berättar varför han är med i Unionen Egenföretagare. Josef marknadsför även affärsidétävlingen i en radiospot.

 

Även influencarna Johan "Matgeek" Hedberg, Lucas Simonsson, "Lofsan", Alexander Pärleros på Framgångspodden, Josef och Micke på Businesspodden med flera är med och sprider tävlingen via sina kanaler på Youtube, Facebook, Instagram och bloggar. Josef Fallesen och "Matgeek" kommer även att vara ambassadörer i värvande annonser på Facebook m.m.

 

Anmäl intresse för tävlingen redan nu

Redan från början av oktober marknadsförs tävlingen i sociala medier och på http://www.unionen.se/affarside där besökare kan anmäla intresse och få nyhetsbrev med mer info, råd och tips från Unionen Egenföretagare.

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?