LinkedIn-granskning och inkomstförsäkring marknadsförs i nystartskampanj i augusti

Under fyra veckor i augusti, vecka 32-35 2018, visas reklamfilmer på både tv och webb-tv med superhjältar som drömmer om nästa steg, där LinkedIn-granskningen och inkomstförsäkringen lyfts fram som relevanta saker i medlemskapet.

Under fyra veckor i augusti, vecka 32-35, visas reklamfilmer på både tv och webb-tv med superhjältar som drömmer om nästa steg, där LinkedIn-granskningen och inkomstförsäkringen lyfts fram som relevanta saker i medlemskapet.

En inkomstförsäkring ger dig extra trygghet och mod att gå vidare i karriären och att ha en LinkedIn-profil som sticker ut och gör dig rättvisa är ett viktigt yrkesskyltfönster. Som medlem kan du låta en karriärcoach från Newstart analysera din profil och ge muntlig eller skriftlig feedback.

Läs mer om LinkedIn-granskningen

Artikel om Linkedin-granskningNystartsartiklar

Under augusti fortsätter Unionen också prata nystart i karriären på olika sätt i våra i egna kanaler i sociala medier, men hänvisning till relevanta artiklar för alla som vill ta nästa steg åt rätt håll.

Några exempel:

https://www.unionen.se/epost/stories/fixa-till-din-linkedin-profil-sa-har 

https://www.unionen.se/epost/stories/fatt-jobb-pa-en-arbetsplats-utan-kollektivavtal

https://www.unionen.se/epost/sommartider-funderingstider/5-tips-nasta-steg-i-karriaren-gor-sa-har

https://www.unionen.se/epost/medlemsradgivningen/nar-det-ar-dags-att-gora-nagot-annat

 

Flyer om karriärtjänsterMaterial om karriärtjänster

"Påverka din karriär" är en flyer som listar alla tjänster och förmåner i Unionens medlemskap som är bra som stöd i samband med en nystart i karriären, alltifrån LinkedIn-granskningen och studiestödet till cv-granskning och professionell yrkesrådgivning.

Beställ i webbshoppen för trycksaker

 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?