Balanskampanj marknadsför nytt hälsoverktyg för medlemmar

I samband med höstens Unionenvecka med balanstema marknadsförs ett nytt digitalt hälsoverktyg för medlemmar. Ett möteskit för att prata balans på arbetsplatsen och Unionens populära JMI-test är andra delar i kampanjen.

Höstens Unionenvecka är som vanligt vecka 38 och temat den här gången är balans livet, en av Unionens hjärtefrågor och något som blir allt viktigare i dagens gränslösa arbetsliv. 

Unionenveckan handlar i första hand om massor av företagsbesök av regionkontoren och aktiviteter på arbetsplatserna av klubbar och ombud veckorna 37–39. 

Som stöd för detta kör Unionen en kampanj som lyfter vi frågan om balans och lanserar en ny medlemsförmån. Lagom till Unionenveckan får alla medlemmar nämligen tillgång till ett digitalt hälsoverktyg från PriusHealth, utvecklat av Göteborgs Universitet. 

PriusHealth i laptop

Det nya hälsoverktyget marknadsförs på tv, webb-tv, youtube och sociala medier, liksom på digitala utomhustavlor i köpcentrum och citykärnor.

UV38_2019_dooh

Möteskit för kontor och klubbar

Till Unionenveckan har alla Unionens regionkontor och klubbar också kunnat beställa ett självinstruerande möteskit för att prata balans på arbetsplatsen. Kittet innehåller fakta, tips, diskussionsfrågor och ett quiz om arbetsmiljö och balans.

Ladda ner möteskitet "Snacka om balans"

Balanskit på duk

 

JMI i mobilenKolla ditt Job Mass Index på 

I samband med balanstemat marknadsförs också JMI-mätaren på unionen.se/se där du genom att svara på några korta frågor om arbetsbelastning och klimat på jobbet kan räkna ut ditt Job Mass Index.

Gå till JMI-testet

Nya unionen.se/balans

Lagom till Unionenveckan samlas också alla Unionens tjänster, förmåner och verktyg för ett hållbart arbetsliv på ett och samma ställe på vår webbplats: unionen.se/balans

Balanssida i mobil

 

Lägg till ny kommentar

Hjälpte informationen på denna sida dig?